Sponsors

Waarom uw sponsoring?

Uw bedrijf

Onze judoka’s trainen allen ook individueel bij een van de acht aangesloten verenigingen. De toernooien waar onze judoka’s aan deelnemen, bestrijken voor de beginnende wedstrijd-judoka’s hoofdzakelijk de provincies Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant.  De ervaren wedstrijd-judoka’s draaien hun toernooien Nationaal en in de toekomst ook Internationaal.

Uw verbinding met onze stichting biedt uitstekende mogelijkheden tot het uitdragen van uw naamsbekendheid, zowel binnen als buiten de  regio De Liemers en provincie Gelderland.
Daarnaast wordt u ook uitgenodigd om als VIP aanwezig te zijn bij de verschillende toernooien in de regio die door onze verenigingen worden georganiseerd.

Gezien de laatste prestaties van onze judoka’s, waarvan een aantal meedraaien in de top van het district Oost-Nederland, denken wij dat u een ippon scoort door onze stichting te sponsoren.

Enkele mogelijkheden van sponsoring:

Alleen financieel

Sponsoring door alleen financiële middelen, zonder tegenprestatie of naamsbekendheid.

Materieel

Uw naamsbekendheid vergroten door de naam en logo van uw bedrijf op sportkleding en materialen door te voeren.
– Sponsoring kledingpakket judoka’s
– Judo Gi (Judopak)
– Rug-embleem, incl. vermelding van uw bedrijf
– Judo-tas
– Trainingspak, incl. vermelding van uw bedrijf

Digitaal

Uw naamsbekendheid vergroten door de naam en logo van uw bedrijf te laten verschijnen op onze digitale communicatiemiddelen.
– Facebook met link naar uw bedrijf
– Onze website met link naar uw bedrijf

Vanuit de Stichting zal al het mogelijke worden gedaan om zo goed mogelijk met uw belangen om te gaan. Het beleid van de wedstrijdsectie van Stichting Judo de Liemers is er met name op gericht om financiële middelen te werven, die kunnen worden benut voor alle judoka’s, c.q. teams binnen de Stichting. Heeft u als mogelijke sponsor echter de voorkeur om een bepaalde activiteit of specifiek team te sponsoren, dan is dit natuurlijk mogelijk.

Familie

Ook familieleden kunnen, geheel vrijblijvend, onze judoka’s sponsoren. Zou het niet fantastisch zijn wanneer een kleinzoon, neef of buurjongen de mogelijkheden krijgt om zich te ontwikkelen tot een top-judoka? Dit geldt natuurlijk ook voor onze judoka-meiden. Zij staan zeker hun ‘mannetje‘.
Denk bij een familie-sponsoring aan een inleg van minimaal € 50,-.

Stichting Judo de Liemers zal conform de afspraken die met u als sponsor worden gemaakt, zorg dragen voor de uitvoering van de gemaakte afspraken.

Een voorbeeld hiervan is dat als u kledingsponsor besluit te worden, de wedstrijdsectie ervoor zorgt dat de judoka’s en trainers/coaches altijd in uw gesponsorde kleding op de Tatami en toernooien zullen verschijnen.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u nog vragen heeft, bijvoorbeeld omtrent de mogelijkheden tot (maatwerk)sponsoring, neem dan email hidden; JavaScript is required met ons op. Wij helpen u graag!